میزتان را با خوراکی هایی به رنگ سال تزئین کنید:

میزتان را با خوراکی هایی به رنگ سال تزئین کنید

فرهنگی اجتماعی خانواده - امسال رنگ های زیادی وارد دنیای مد شده اند اما رنگ اصلی، سال 2012 نارنجی متمایل به قرمز(رنگ نارنگی) است. نارنجی رنگ آدم های شاد و با روحیه است، آدم هایی که در برابر ناملایمات طاقت می آورند و به خودشان روحیه می دهند. بد نیست کمی روحیه هم سر میز یا سفره غذای تان ببرید و سفره را با نارنجی تزئین کنید. این شد که رفتیم به سراغ خوراکی هایی که نارنجی رنگ هستند و خواص شان؛ میوه ها و سبزی هایی که اگر آن ها را اکسیر جوانی بنامیم اشتباه نکرده ایم. امسال در کنار هفت سین تان یک هفت نون هم داشته باشید: هفت نارنجی پوش مقوی.

 خواص میوه های نارنجی

میوه ها و سبزی هایی که مایه هایی از رنگ های زرد یا نارنجی را دارند علاوه بر زیبایی بی نظیرشان حاوی بتاکاروتن، پتاسیم و ویتامین C هستند. این میوه ها اثرات بالا رفتن سن و ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند. از طرف دیگر با فشار خون بالا مبارزه می کنند و کلسترول بد بدن را هم پایین می آورند. این ترکیبات مفاصل را محکم می کنند و با استفاده از منیزیم و کلسیم استخوان هایی سالم را به مصرف کنندگان شان هدیه می دهند. ترکیبات میوه های نارنجی و زرد باعث تقویت کلاژن سازی  پوست می شوند و با رادیکال های آزاد مضر مبارزه کرده و در نهایت باعث تعادل قلیایی بدن می شوند.

  چرا مردم از بتاکاروتن استفاده می کنند؟
  • جلوگیری از آب مروارید 
  • جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی 
  • محافظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی 
  • تنگی نفس 
  • افسردگی 
  • ناباروری 
  • پارکینسون 
  • پسوریازیس 
  • ورم مفاصل

هشدار: در مورد استفاده از مواد غذایی حاوی بتاکاروتن نگرانی خاصی وجود ندارد فقط اگر مقادیر مصرف آن بالا برود تا حدودی احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را به خصوص در افرادی که سیگار می کشند، بالا می برد. عوارض جانبی مصرف زیاد از حد بتاکاروتن اسهال و رنگ پریدگی است که با کاهش مصرف آن کم کم از بین می رود.

 
نارنجی شماره 1: هویج

 

فقط سوی چشمتان را زیاد نمی کند!

مادرها هنوز هم که هنوز است به نیت قوی شدن سوی چشم بچه ها به آن ها آب هویج می دهند. قصه تاثیر هویج روی بینایی از جنگ جهانی دوم شروع شد. شایعه شده بود که نیروی هوایی انگلیس قدرت بینایی خیلی خوبی دارند و دلیلش هم مصرف هویج است. به همین دلیل آلمانی ها هم شروع به استفاده از این سبزی کردند تا عقب نمانند. همین شد که خوردن هویج بیشتر از قبل بین مردم جا افتاد. هویج یک منبع غنی و سرشار از مواد معدنی و ویتامین هاست. هویج های کوچک ترد و آبدار هستند و می توانید آن ها را فریز کرده و در مواقع احتیاج آن را مصرف کنید. آب هویج یکی از نوشیدنی های مغذی است و به کار آن هایی می آید که حوصله جویدن این سبزی را ندارند.  جالب است بدانید با هویج می توانید به جنگ سرطان سینه بروید؛ دلیل اصلی سرطان ها تخریب ساختار DNA  بدن است. با مصرف سبزی ها از جمله هویج می توانید از این تخریب جلوگیری کنید. تحقیقات نشان می دهد سبزی های پخته شده مثل سیب زمینی شیرین، هویج و بروکلی می توانند برای جلوگیری از سرطان مفید واقع شوند. این تحقیقات همچنین نشان می دهند زنانی که در تاریخچه خانوادگی شان مواردی از سرطان سینه مشاهده شده بود و از گوشت کمتر و سبزی های بیشتری استفاده می کردند DNA آن ها کمتر تخریب شده بود.

 

ادامه

فرهنگی اجتماعی خانواده معراج

/ 0 نظر / 13 بازدید